follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 27 December, 2012 at @ 1:16 AM, you can leave your comment (0) (0)
aku berjaya, golek golek ._.
السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته
haha, ni entry pendek sebab aku ada banyak kerja nak dibuat lepas publish post ni. sebenarnya aku nak tayang kejayaan aku selepas percubaan pertama main PicMonkey. haha, aku buat experiment pakai gambar Jonghwan sebab beberapa hari yang lalu aku dah kosongkan laptop ni. so maksudnya disini aku dah buang semua gambar-gambar korea dan lagu-lagu yang ada .__. tinggal gambar mamat ni je la. dan tadi dengan tersengaja nya aku dah terdowload Torch. k aku rasa web browser ni lagi best dari Safari or Chroome yang kononnya paling laju di alam semesta sebab kita boleh download lagu dari blog orang dengan mudah nya tanpa tahu tajuk lagu tu dan tak payah nak bukak 4shared atau any downloader, best tak?


;AAAA; mamat ni ada antis. aku tak paham dengan pemikiran mentah adik aku tu lol .__. sila terima kenyataan suara dia sedap. Jangan nak bash dia ajaaaa lmao. Mata mamat ni yang menggoda menusuk kalbu jantung buah pisang aku. p/s; Tahniah kepada abang aku yang sewel sebab lepas ujian memandu buat kali pertama percubaan dengan markah 45/50. Adiod. Wassalam.

Labels: ,