follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 05 June, 2012 at @ 12:32 AM, you can leave your comment (0) (0)
Randome, soo...random
السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته


ENTRY TANAK GAMBAR, SEBAB AKU MALAS NAK CARI XD.


eh berapa hari aku tak taip post? aku bukan HIATUS, tapi malas nye nak menaip. dah lah aku ni kaki typo. LOL abaikan, abaikan. eh, sekarang ni aku tengah geram giler dengan Internet Explorer old version punye. bile aku nak install something, kenape mesti kene pakai browser Internet Explorer? pakai jelah Safari yang terang terang aku dah buka berpuluh-puluh tab ni. iskh =,="

sekarang ni aku punye Freerecorder cracked, sebenarnye tak cracked pun. sebab kalau abang aku pakai, bende tu ok je. boleh berfungsi dengan jayanya dan merakam apa yang diakses. lepas tu sekarang aku pakai VDownloader. aku jumpe mende alah tu dekat wall Syafika, har har, aku rase bende tu not bad jugalah, tapi sayang nya . aku tak boleh nak convert jadi .3gp. acano nak played dekat henpon?

Aku rase macam tersisih hari ni. abang dengan adik aku semua pergi rombongan hari ni. Abang aku pergi Melaka under kelas 4sn2 , adik aku pulak pergi K.Lumpur under Pembimbing Rakan Sebaya, walaupun die bukannya PRS pon. esok pulak, Amira pergi Melaka under Tadika die. aku? takpe, esok pon aku pergi Melaka satu famili lagi. kitarang stay satu malam dekat Melaka, lepastu Khamis balik.

bak kate mak aku, yang ade dekat rumah hari ni semua anak kelahiran Batu Pahat. Aku, Mira dengan Haziq. Hhaha xD. Sebab Izzura dengan Fitri yang pergi rombongan tu bukannye anak jati Batu Pahat pon. LOL.


mak aku suruh kemas barang sebab aku belum kemas barang lagi. alaaaa, aku bawak bukannya banyak sangat barang. mak aku cakap kan, aku ni sebenarnye ade rajin siket dari Izzura. tapi Izzura ade rajin banyak dari aku. kayyyy, mama, SENTAP! LOL. kejap, check inbox, Oppar message! die merajuklah, ayokkkk sape nak pujuk ni? aku mane lah reti. ah, biarkan jelah :P bye, Assalamualaikum.

Labels: , ,