follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 28 May, 2012 at @ 1:50 AM, you can leave your comment (0) (0)
pengejar..kejar lagi
السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته


aku tak tahu nak tulis ape.
aku rase macam malas nak taip.
aku rase bengang giler sebab aku nak try buat Animation Photoshop, aleh-aleh link yang aku dah book mark tu hilang, goshhhhhh*
aku nak makan Meggi. aku tak makan dari balik sekolah tadi.
aku rase aku banyak merpek harinie dekat sekolah.
cakap pasal sekolah, kalau boleh aku nak tampor muke Zahid beralaskan sarung tangan kuning pua chua kkang, aku tak tahuu kenape lol.

weh, aku excited nak buat shooting video Ditaja wei.


aku bukak fesbuk macam aku ni orang yang termenung. kosong. entahlah, makin bosan. booooo. kbai.