follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 30 May, 2012 at @ 2:05 AM, you can leave your comment (0) (0)
mase depan? jauh lagi.
السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته


bile aku duduk sorang-sorang tak kira dekat mane-mane,aku selalu cakap dalam hati "ape akan jadii dekat aku dua tahun, lima tahun, sepuluh tahun, tiga puluh tahun lagi?". bile aku mula nak fikirr macam-macam, aku takut je akan tumbuh satu ketul jerawat dekat muka aku ni, so aku berhentikan angan-angan aku tu. mungkin lepas Spm, bergantung keputusan samada baik atau tak aku akan pergi meninggalkan rumah dan mungkin masuk Universiti. then i get a job, then married a boy who is being my crush I since form one and get maybe one child.. two child.. three child.. twelve twinnie child... maybe?...hehe,InsyaAllah :)



kawan...adeke orang yang boleh hidup tanpa kawan?? kalau ada, aku nak jumpa depan-depan. aku awkward sangat bila kawan lame kite contact kite balek? rase macam nak jerit sampai siling. Hidayah, terima kasih kau. aku sayang kau sebab ingat dekat aku lagi *kesat,kesat* walaupun mcej kite pendek, lol aku tak kesah. huahuahua.

mungkin tahun ni, Hidayah Mazlee pindah. Tahun depan? Tingkatan empat? siape tahu. kalau semua pelajar Tingkatan Tiga SMK Sri Gading dapat straight As, satu persatu kawan-kawan aku tinggalkan Sri Gading dan pergi ke Sekolah Sains atau MRSM. aku pulak? mane ade sekolah SBP yang nak terima aku ni , tsktsk :'< .sedihnye bile aku duduk ramai-ramai dengan budak-budak 3RK1 atau aspuri form three, bile aku fikir balik, mungkin ini saat terakhir? mungkin ini orang kate roda. sometime kite dekat atas, dan bile dah dekat atas, kite lupe saat kite dekat bawah. aku mula mengerti peribahasa Melayu yang satu tu.

kawan cakap itu ini, kite masih nak kawan dengan lagi kan? itu namenye Sahabat. dan aku tanak kehilangan sahabt-sahabat aku. lol.


bile aku bace balek post aku yang ini, rase macam nak nagis pun ade. aku tak tahu kenape lol. mungkin sebak barangkali. aku plan nak tulis story boarrd cuti sememster ni tapi nanti-nantilah. bile dah nak balik asrama. nevermind, forget it.. btw, aku dah tambah seorang lagi biased, Peniel Daniel Shin. aku sebanarnye dah lame minat die. tapi baru nak umumkan semalam. heheh. oklah, bye. Assalamualaikum.

Me is Suho Appa, while Izzura is D.o Omma. so cuteeeeeeeee -o-


exoxoxo;
kaki berangan, Typo.

Labels: ,