follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 28 April, 2012 at @ 11:54 PM, you can leave your comment (0) (0)
Random and watsoever
السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته




aku balik hostel petang ni dan baru terkial kial nak ttulis post. padaha sekarang ni aku kene print semu kerja khursus geografi aku. padahal seejarah tak start lagi ni. cano sei.

kerja khursus sejarah makan sate, kk, gatal!


mase hari Jumaatt aku dengan dayat, budak paling awal balik. cehceh, aku dengan minah tu kene pergi Lawatan. pattotnya bangun pukul empat setengah sebab pukul lima gerak. tidur punye sedap, aku bagun nak pukul empat lima puluh. ahh layan je. aku malas nak tulis, nak bace pergi blog INI.



OK, luhan comel comel comel. Ukiss comeback and BAP sangat daebak. mahu fainted aku. aku lagi fainted bile bace novel Syang 3 Dalam 1 yang aku beli namenye AIZAM! memang ah AIZAM dalam tu baik, but why must AIZAM!? seribu satu persoalan. takpelah, nasib baik bukan AIZAM heronye.

ape keling giler post aku ni? oklah bye, petang ni aku nak pergi hosspital pukul empat. bhahahahah.

Labels: ,