follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 11 March, 2012 at @ 6:34 AM, you can leave your comment (0) (0)
Unbreakable
السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته


actually aku malas nak tulis dekat blog ni, tapi kerana dah habuk punye pasal aku rajinkan tangan jugak menaip. Sebenarnye kalau nak diikutkan dah lebih lima jam aku guna laptop harinie. dari balek dari bandar tadi samapai sekarang. HAR HAR. abaikan, lols.

nak start dari mane dulu? ok, start dari mingggu first aku tak balek, senang cerite lepas program Emas. mase hari jumaat bertarikh dot dot dot kan, malam tu budak-budak asrama ade jamuan makan sup bersempena esoknya ada maulidur rasul. aku jelesnye tengok budak budak lain pakai baju lawa-lawa mase hari Sabtu pagi tu. k, aku dengan Ada dengan Fit budak batch 97 cume pakai baju sekolah je. sebab kitarang ade Kursus Kepimpinan. Yang lain memang untung boleh melecun.



aku yang mana? aku mestilah yang paling comel happy. aku duduk, pakai baju uniform pengawas, cheeers girls xD.


lepas tu minggu kedua, minggu exam. aku Alhamdulillah dapat jawab dengan baik walaupun dalam keadaan tidak tenang! HAR HAR. btw, aku agak "jeles" dengan dua pasangan bercinta dekat sekolah aku yang berpuasa sama-sama. ok, demmm sweet. Jangan ingat aku tak tahu. HAR HAR. Hari Sabtunya pula, ade Aerobik Aspuri. aku dan dorm kesayangan telah berusaha sehingga ke titik peluh terakhir dan dapat nombor 3. walaupun aku memang tak agak pon! k, well done Harimau Malaya .___.

Then, minggu ketiga, minggu result diumumkan. my result? yes, badly! aku dapat b untuk kemahiran hidup. sedihnye. dahlah b yang hampir-hampir ke A! sedih la. takpe pembakar semangat Ain. fighting!

tengok header aku, cool tak? aku belajar dari akak Nana Johari. gambar header tu aku kebat dari gambar crush aku. die bagi ke tak, aku tak tahu. aku main letak je gambar die. maksud Park Hyunchi tu nama manja untuk Dae Hyun dengan crush aku. HAR HAR. abaikan lulss. besok aku kene perrgi sekolah, ade kelas lah macam biase. kate budak form 3. ngehghe. Assalamualaikum :B

Labels: , ,