follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 15 March, 2012 at @ 1:37 AM, you can leave your comment (0) (0)
Tadaaa, its Me
السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته


sebenarnya aku nak buat post pasal Gathering semalam. tapi aku dah ter-test satu cover ni pulak, so eden pun malas nak taip panjang-panjang. eden just nak tayang cover ni je.


Source; one two.


ini cume cover je , story nye tak ade lagi. anyway, bile aku rajin mungkin aku akan cuba taip storyline ceite ni, hiehie. hahah kbye. Happy Belated Birhday to Nenek Sihir ku, Evilitchii :D

Labels: , , ,