follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 17 March, 2012 at @ 9:15 AM, you can leave your comment (0) (0)
Fanstatsik Rabu
السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته



akhirnya, aku ada mase sedikit sebelum aku balik asrama. eeit eit, esok jelah aku balek negara asalku. harini aku nak taip siket siket je pasal gath dengan budak-budak kelas aku lepas kelas KH mase hari Rabu haritu.Hari Rabu cikgu Hanis yang comel lagi baik tu keluarkan kita orang awal. around pukul sebelas dahh keluar. and then, tup tup aku tengok mak aku dah balek. mammmaaaa, kasut aku. k, aku memang tengah blur time tu, aku pun buat watlek je. #tak paham aku.

lepas tu kitarang, aku , Firasudu, Ana-dun, Ainabudu, Dayatcorrecter ( sedih Ombee dengan Lee, tak ada :< ) pergi lepak-lepak kejap dekat asrama. lepas dah lepak lebih kurang lima belas minit, kitarang pun gerak. uit uit, naik jejantas depan sekolah memang gua frightened giler. setakat ni, aku kalau nak naik mesti pegang tangan orang. kalau nak lawan dengan jejantas BP Mall, jejantas Sri Gading lagi hot. HAR HAR. thhen, tunggu bas je 30 minit. lama giler sei. budak laki dah awal-2 naik Johore Motore. aku and the geng punye bajet ak nak bas yang tak ade aircond, amekkau, naik bas Causeway, sesak . langsung tak ada tempat nak duduk.

first sekali makan dekat KFC, ni semua Haziq yang belanja. thankyue broo. nthen, si Akmal boleh berani nak buat cabarran. makan fun fries dalam mase tige minit. k, si gepeng tu punye video ade dekat bawah ni. khas untuk Natasya Syafika;



nthen, kitarang shhopping sakan macam aku berjalan dengan parentt aku. padahal, kalau standard budak-budak yang gath ni jalan lenggang kangkung. kitarang pulak, aishhhh. thhen, lepak kejap dekat Big Apple. like meh, yang baju tshirt sekolah tu;



Aku memang gedik. geli je, bajet comel.


mase dekat Big Apple nak curi wi-fi. har har, dengan Fayyadh yang budak laki lain sibuk nak main boling sangat. main lah hangpa, kitarang pinjam Fayyadh kejap. ngehngeh. yang baah ni gambar ramai-ramai depan living cabins;



Muke aku paling boooooo.


and macam-macam aku and the geng beli. barang dorm, barang kelas, barang peribadi. barang negara. sumpah aku cakap, Hari Rabu hari paling banyak budak turun BP Mall. sebab ape? sebab harga tiket ayang murah. siot xD



Me and Fayyadh. berkaliber? ipod pun tak reti guna :P

Labels: , , ,