follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 20 January, 2012 at @ 7:09 AM, you can leave your comment (1) (0)
You Coward, It War
السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته





ohman, aku memang lambat. Lagu dah sejuta baru aku nak tengok. Mianei Lee Joon, act aku dah tunggu MVies lagu It Wars sebelum teaser keluar lagi. harhar. cakap pasal MV tu, adek aku dah tergoda dengan adik madu die, maksednye adek pasangan Donghae, si Sandara dekat WGM, Cheundong. ok, ok aku pahem, weeeee.

akceli, tangan aku agak menggigil dan keras kejung membeku malam ni. whe? adelorh. sejuk tahap infiniti, padahal baru 22 darjah celcius! then sekarang aku lari ke ruang tamu, tengok cerite dekat TV. baru terase cair siket badan aku. Nampaknye Izzura layan aje. ayat aku keling giler!

ahhhhh, dua minggu tak balek. aku tabik spirit dekat budak form, terutama Syafiq sebab sanggupp bertahan dua minggu ak balik! ahh, kalau aku dah lame outing. seetahu aku mase aku form one, aku ada bagi alasan sakit kaki, then warden bagi balik. best wehh~ tapi aku tengok form one tahun ni semua cool bravo giler. takdek homesick macam aku lagi.

malam ni aku duduk bertiga dekat rumah dengan abang aku dengan Izzura. mak ayah adik adik kecik tu pergi Jamuan dekat sekolah XB. rase macam sunyi giler pulak rumah ni. dalah Izzura dah teerbuai dulu!

last week, minggu orientasi asrama. even aku dah iga tahun pun kene orientasi lagi. layan.. Alhamdulillah kumpulan Camelot dapat tempat kelima. kire okelah tu. kumpulan aku bukannye takdek form four, tapi form aku newbie lagi. takkan nak kitranag menang kot, oke bertimbang rasa siket.

malam ni aku mengantok, dah terlelap dah tadi. herhar, nanti gua updated lagi bile nak. ppyong, Assalamualaikum.