follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 27 January, 2012 at @ 5:06 AM, you can leave your comment (0) (0)
Sakit Hati | Entah?
السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته






malam ni sebenarnya aku online sebab nak siapkan Carta Organisasa Kelab Kewangan Pelajar, tapi aku memang tak boleh tahan godaan BLOG! ahhh, OMG OMG! Acano nak siapkan kalau macam ini? dah bukak blog, tengok Cbox ade message. tengok post, dah berzaman. k tak tahan, siyez!

so next week dah start kelas tambahan. dah takdek watlek watpeace lagi. lepas ini kene wattoeat?, wattido, watsleeping je, har har .*k menarut, boooooooo* dush dush. aku cuma takut tak boleh bagikan mase je dalam kelas nanti. kalau kes mengantuk, aku nohal. Mintak macik Chapirasudu tampar laju laju terus AAAAAAAAAAAAAAAAA. takpin lepas ni kene simpan poster NAM WOOHYUN besar besar dalam kotak pensil, asal mengantuk je tatap muke die, har har.

"Bile nak kene tidur, tak boleh tidur,
Bila kene wajib bukak mata, prftttt, menagntuk giler xD"


harhar. Aku cuti seminggu raya Gong Xi Fa Cai ni demam manjangggg. Rindu Woohyun letteuw. tsk tsk. aaaa, menyampah giler aku dengan sorang budak ni *k, die senior aku*. i know lah, kau tu banyak kuasa. tak payah nak bangge sangat pandai IT, kalau aku suruh adik kau hack kau, padan muke kau! aku tanye baik-baik kau jawab macam ASDFGHJKL, tahuk!?

k,lah . malas aku nak cerite. bajet !@#%&*(()__+, sombong QWERTYUIOP. dah dah Ain. sabar sabar. har har, CHilllla broooo. kk, aku pahem broo, kau belagak. dah!! jangan layan. P/SSSSS: Rambut INFINITE dah bertukar colour!!!! k, Nam Woohyun and his lover Sunggyu Red! Tapi Gyu ade BANG! then Hoya, Blonde. seies aku cakap, macam mat-saleh! har har. ppyonggg, Assalamualaikum :D.

Labels: , , ,