follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 06 January, 2012 at @ 7:47 AM, you can leave your comment (0) (0)
Hiatus
السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته



mereka berdua comelkan kan? *angguk bnyak banyak*. Aku paling sukaaaa WooGyu couple. aaaa, dia orang paling awesome! Lagipun aku suka suara dia orang sebab dia orang berdua ni due-due main vocal <3! then, aku suke giler Woohyun sekarang. lepastu Hoya then my Leader Gyuuku. Woohyun aku punye aegyo paling comel. prft, suare die memang awesome! daebak~ .

Teen Top Is Back? Yeah seyesly, lagu Going Crazy. sesape dah dengar jom jerit! Rambut hasbend aku dekat Teen Top colour merah! aoooooooh. btw, jeles dengan Ljoe! whe? tengok lah MV Going Crazy tu sendiri.

Hostel, haha not bad. and so awesom! asputri punye arrangement ikut form masing-masing. keii, thaa moment bile form three dengan form five, satu aras. aras due! keii, memang senangglah hidup aku. Harap-harap kalau dah disusun cegini, result periksa aku okeii. Aku nak PMR tahun ni. Thaa moment lagi bile satu dorm aku memang gempak membersnye, awesome! Cume Dayat as an RK'S student tercampak ke dorm KAA, hah. then Ika as KAA'S student was in my dorm, Al-Khairiyah!

Claas? give me five dekat Fayyadh and my bestfriend, Sasauww sebab terpilih menjadi Raja dan Permaisuri kelas 3RK1. *tepuk tengan kuat!*. Keii, thaa moment lagi bile senarai Carta Organisasi tahun ini semua members aku yang monopoli, muweheie, siot! Except me, because nama pengawas takley ade dekat dalam list cha'oh kelas!, keii jangan tamak budak! Ramai cikgu cakap, 3RK1 is thaa best class in SMK Sri Gading for every years, so aku terase tercabar sedikit dengan ayat itu. keii, 3RK1 akan sahut cabaran dan buktikan kebenaran itu.fighting!

"Dear alam maya, aku nak hiatus kalau aku balik hostel.hiatus ke namanye tu?? aku akan online when free. maybe once when outing? keii, aku agak sebok, sebok, sebok. dan malas nak mengadap sinaran radiasi. aku nak jage mata *angguk!*. tahun ni geng aku tak macam tahun lepas, kan bai kita orang, Hidayah Mazlee pindah Melaka. kenapelah dia nak pindah tahun ni? pindah lah bile dah lepas SPM nanti. *Kesat hingus meleleh*. papepon aku harap kau dapat suaikan diri dekat melaka dan study elok-elok. fighthing 8A! "