follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 23 January, 2012 at @ 11:05 PM, you can leave your comment (2) (0)
Akhirnya, aku lima belas ;3
السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته


amaran keras!: entry ini banyak mencarut. otak aku serabut :3


muke bajet matang, menyampah aku.

•ahhhhh, semalam hari jadi aku, weee.
•semalam sakit tekak, sakit perut dengan demam. aku berpenyakit pade 23Jan! siot.
•banyak giler makanan dekat party harijadi dekat rumah nenek aku semalam.
•heenset aku calar balar. nak tukar screen protector die! ahhh Corby mama!
•homwerk banyak giler, tapi nanti natilah buat. currently; takdok mood.
•teringin nak makan Pizza, pizzza apeapelah. hmmmm ;(
•malam tadi Amira tidur rumah nenek aku. aman siket dunia. har har.
•Rindu swiper, bukan siput! *k ini merepek.*

malam sebelum 23January dah ramai yang wish aku. Izzura cakap, dia bising dengar message tone aku, BE MINE REMIX sebab Chapira Sudu mesej aku malam-malam buta. aku memang tidur mati. har har. Sam pon wish aku awal jugak! ahh Kak Rom ni tak ingat aku dah ke? Ana pagi tadi die kejutkan aku, macam prft! dah lame aku masih mengatuk broooooooo.

har har pengguna Maxis dapat free-call all day. aku tak telefon sape-sape pon. tapi aku save time malam ttadi telefon Sam! AAAA, rrindu budak tu. banyak giler aku gosip dengan die! nanti dekat sekolah, aku ceritekan pulak dengan Sayananania, Anggur, Turtle dengan Oren keh?

esok, aku kene bangun awal pagi. cikgu dah buat kelas tambahan. PAI dengan GEO! k, sabar demi mengejar 8A! cikgu cakap 3RK1 gabung dengan 3RK2 dekat Makmal Komputer. whatttt?! k, aku tak kesah pon. asalkan tak gabung dengan 3KAA sudah, kang tak boleh fokus kang, danger ASDFGHJKL xD.

Labels: , , ,