follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 09 December, 2011 at @ 4:46 AM, you can leave your comment (0) (0)
Tagging Question
السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته



salahke minat korea HATTERS oi ? dari kau suruh orang tengok video bangang !@#% . tadi kan Sys Nana tagged kan aku dekat satu tagged ni .

Rules ;

you must post this rules .
1.each person must post 11 things about themselves in their journal .
2.answer the question the tagger set for you in their post . and create 11 new question for the people you tagged to answer .
3.you have to choose 11 people to tag and link then on the post .
4.go to their page and tell them you have tagged him/her .
no tag back !
5.no stuff in tagged section about ' you are tagged if you are reading this ' . you legitimately ( a.k.a really , trust with all honestly ) have tagged 11 peoples .


alalal , yang ni komperm ramai yang dah tahu en ? en ? takpe bace je kalau malas , you can go away --> ( rap LJOE'S )

Fact about me ;
# I hate "twinnies" .
# I love korean , so any problem ?
# My crush is , Woohyun , Hoya , Doo Joon , Gunwo , Hyun Seung , Jin Young and acts , wahh ramai nyer ;D
# My time will spent to eat and singging xD
# I online but not Facebook or Twitter all time .
# Can rap some times xD
# School dekat SMK Sri Gading , mak ayah abang adik semua satu sekoalh xD
# I love to cook .__.
# Try to make a ne thing , but hate bad-things .
# For me , Hot just . . . ( looking at dustbin . )
# Everone want to change ? yes i want to xD


ini soalan sys , act dah banyak kali aku kene tag *bangge* tapi oleh kerana broken line connnected , so aku postponed sampai terlupe , meuhihiew .

-kenal Nana tak..??
Sys Nana ? seriusly perasan ade beberapa kali singgah belog saye ni .__.

-apa pendapat tentang blog Nana..??

Red-Black , Before The Rain . CUN-CUN LAWA ! xD

-makanan kesukaan ape..??
Aku suka makan ayam , dengan burger dan meggi . but facts aku tak makan ikan , sayur , yang pelik pelik itu .

-dah lama ker masuk dunia blogger ni..??

dah genap two-years ? maybeh . sebab mase awal awal aku biarkan belog ni cuti bersalin lama , kire kire enam bulan , woot woot .__.

-antara Siti Nurhaliza and Lisa Surihani..siapa yang anda pilih..??
kalau boleh nak pilih Woohyun boleh ? lalalala bolehla . oke Lisa Surihani xD

-anda akan pilih pulau or tanah tiggi..??sebab
okcozs pulau Jeju dekat korea , sebab aku gayat siket . this fact#

-kalau anda diberi peluang hidup semula..anda ingin pergi ke masa lalu,sekarang or masa depann??sebab..??

mase depan , because yesterday were just my history and tomorrow mystery , then i love mystery xD hoho .

-minat Harimau Malaya tak..??
minat , minat ade Baddrul Bakhtiar lalala .__.

-stay kat mana yer..??

stay dengan mak ayah dekat Batu Pahat dan berangan nak pindah Neverlands xD

-masih belajar or bekerja..??

belajar dan malas nak bekerja nanti , Lols

-filem ape korang minat..??
Filem ? lagu lahh . oke Filem Twilight ? Ombak Rindu Pantai Merdeka ? hahah xD

sorrylah aku tak tagged sapa sapa pon sebab aku disableed kan nak highlight . so kalaw nak amek question pon memang kena taip satu satu en en , heheh susah lah weh xD . Ok kalau nak amek question Sys Nana . oke got to go ,bye~

Labels: ,