follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 30 December, 2011 at @ 1:34 AM, you can leave your comment (1) (0)
Tag and simple note
السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته



tadi Amira tag aku, then aku try buat. so maybe aku kana updated lagi sekali before i'm leaving this blog for a few times. my school holiday have reach the end, so goto the school ,weeeee. second hari bulan nanti , mean hari Isnin pendaftaran sekolah aku. but nevermind, sebab aku dah beli buku awal. aku dah siap sampul lagi . hahah cepat tak? cepat tak? loncat!okeii, aku kene pikir dua kali nak datang ke tak mase hari Isnen nati.

Ape perkataan yang selalu awak guna?
haaaaaaaaaaaaaaaaaaa, saya suka cakap Togawa!

Awak ni kpoppers ke? kalau ye siape bias awak ?
yeeee! dan saye bangge menjadi isteri woohyun , hoya , sunggyu , no minwooo. alaaa bias saye banyak lah :P

Awak ada tumblr tak ? kalau ade nak link :)
tumblr? supposely ade. saye suke reblog pasal Infinite je , http://el-joyah.tumblr.com

Awak seorang yang confident ke tak ?
tak, sebab saye suka salahkan orang lain atas kesalahan diri sendiri!

Awak ni penakut ke tak ?
hello bebeh, i'm a bravy girl! muehehehhiw.

Awak menulis guna tangan kiri atau kanan?
kanan, kalau kiri saye akan cakap " homwork tak payah nak disiapkan kalau aku memang lembab pakai tangan kiri"

Awak ada kata - kata semangat ? kalau ada apa dia ?
nak belajar pandai pandai. dah pandai nak sambung belajar dekat korea. Korea education, fighting! . melebih? OMG! takutnyee~

Awak suka baca buku ain maisarah ?
mase sekolah rendah ye. dah sekolah menengah tak

Awak kenal saya?
kenal! binik kwangmin! hahah

Apa pendapat awak tentang blog saya ?
blog awak and simple dan cantik, kewlahhh!

Saya ni baik tak ?
awak baik sebab tagged kan sye, sye tengah bosan ni, hahahah.