follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 12 December, 2011 at @ 8:26 AM, you can leave your comment (1) (0)
My First Time
السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته


Today just wanna share bout me punye perjalanan hidup sampai harinie . maw taw ? meh sini bace ,tanak lolllll . Butt , ini real-story not fiction okekekekek . Sesape yang euwwwwww , get bash . whahahahaha .
-----

mase 23 haribulan January aku selalu kene sambut birhday dengan abang aku , die due-puloh-enam . Aku pergi sekolah tadika mase umor aku lima tahun . mestilah aku comel lagi masee tu . hihi , then mase enam tahun aku pergi sekolah dengan adik aku , umur die lima tahun . abang aku dah masuk sekolah rendah dah time u ;B .

mak aku cakap , aku mase awal-awal masuk sekolah aku selalu nangis :PP serius , aku tak hengat pon . haha , mase tingkatan satu , aku langsung tatw hape-hape . aku masuk kelas pun sebab nak main dengan kawan kawan . nama kelas aku mase tu best taw . Universiti Malaya , haha xD . dan sejak itu , aku dah berangan nak masuk UM :) mase darjah due , mak ayah aku pindah . aku pindah Batu Pahat pulak , kampungku :)
-----

dekat sini , lagilah aku nangis . mase ini aku ingat aku ade nangis :p . aku sekolah dekat SK Seri Telok dengan SA Tenaga Sepakat samapailah darjah enam . haha banyak kenagan mesttilah dekat sekolah ni sebab dah lima tahun en . Kat sekolah kebangsaan ni kan , aku dah mule kenal cinta cintun ni . tapi aku tak bercinta lagi taotao . haha aku dah tak main main lagi dekat sekolah . aku dapat ramai kawan . aku dapat 5A UPSR , dan aku bangga sebab hasil usahah aku sendiri kan .

lepas dapat keputusan , aku masuk SMK Sri Gading . dekat sekolah ni mak ayah abang adik aku semua sekolah situ . haha best tak ? tapi aku tetap kene duduk asrama jugak , lol . mase form macam biase aku nangis lagi . sebab aku "homesic" *ahh gedik xD . Mase akhir tahun form one kan , aku dah mula minat KOREAKOREA ni hah . ni semua lepas tengok Secret Garden mase akhir tahun lepas xDD . sampai sekarang , dah banyak sangat bias-bias aku . aku kan tamak , macam Woohyun xD sekarang ni aku malas nak pikiok hapeh sebab tahun depan PMR . akceli aku tak ttakut cume malas nak mak je ! haha , k tengok bias bias aku .





dah dah , nak spam banyak banak lagi tapi nanti muak pulak korang en ? wootwot* Tengok gambar Hoya sampai due tu . lagipon aku tanak tayang muke dia orang nanti kang tersame dengan bias hanpa . okelah bye ~

Labels: , , , ,