follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 06 December, 2011 at @ 11:09 PM, you can leave your comment (0) (0)
Kutuk lah Lagi
Omai opppa ! tadi penat- penat aku buat header Gifs aleh aleh bile uplod letak dekat tempat Header , blink blink* dalah tak transparent then tak GIFS pulak tuh !



lokks , tak gifs kan . okeh okeh aku marah giler ! Can't wait for BOYFRIEND news song XD . FACEBOOK lambatt load , banyak virus xd

kepade sesape yang taksuka KPOP tukan , kau senyap senyap sudahlah . kau kene ingat blog orang yang tayang muka kpop ni blog diaorang bukan belog kau . Kau nak bace , bace tanak , CLOSE ! adepahem ? tayah nak kutuk kutuk . kau kutuk , cermin dulu minat kau . semua orang ada minat masing masing .so jangan nak kutuk kutuk korea sekali kau kutuk terus hotsetap lah kau .

Labels: