follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 24 December, 2011 at @ 9:22 AM, you can leave your comment (1) (0)
Lagu Challenge
السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته




hikhik. aku memang blogging. tapi aku suke edit edit je. aku taksuke posting. haha bngang punye orang. btw aku taktau nak posting pasal hape, so aku post pakai lagu-2, oke then jangan cakap hape :P aku just bagi link-2 youtube je. sebab malas. haha *tampar siket*.

• Song that you like the most .


Be Mine - Infinite - Lagu ni ouhhhh. 8A PMR, naego haja!

• Song that you can forget the lyrics .


No More Perfume On You - Teen Top . tak sabar nak tunggu 29th! TeenTop release teaser lagu baru diarang weh!

• Song that you share sweet memories with your friends .


UDIN SEDUNIA - Meja Prep Aras Dua! - Komfirm la lagu ni sebab ni lagu meja prep aku dengan tige lagi macik Somalia *Fyra, Dayat, Eja*

• Song from your favourite singer .


Faveret singer? ofcoz bebeh Hoya and Woohyun deh! oke dalam banyak-2 lagu diarang aku paling suke lagu BTD- Infinite . lols jk.

• Song that make you gives out your tears .


Lagu buat aku menagis? erm , pikiok! mungkin Sahabat-Aizat ?

• Song that you hate most !


Mungkin semua lagu Bieber? or Gomez? or Mars? hikhik just saying.

• Song that you always sing everywhere .


Now palying in my mind is ; I'LL BE THERE - Boyfriend , Lately - Infinite .

• Song from Malaysia .


entah-2?! lagu feveret adik adik aku ; Lelaki Seperti Aku - AliffS.

• Song of Video Music that you jeolous much


Paradise - Infinite! hahahahahahahahh aku jeles dengan perempuanye! nak berlakon jugak dengan Infinite dalam MV diarang. aku rase Paradise dengan Be Mine je kot Infinite dalam MV diarang ade perempuan, kan?

esok mak ayyah aku ajak pergi Johor Bharu. haha aku dengan Izzura dengan cousin aku Husna nak makan dekat Hutan Bandar, hahah xD! fighting! btw aku tukar header timeline aku. Infinite, saranghae <3 .oke Assalamualakum :D

Labels: , , , ,