follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 03 December, 2011 at @ 10:54 PM, you can leave your comment (0) (0)
Hariz Abdullah vesus Edward Cullen
السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته


sekarang dah masuk berapak hari aku tak bukak lappy *hoho , aku masak !* . semalam aku and the-macek somalia pergi tengok wayang . konon lah nak berombak rindu . aleh aleh tengok jugak *mata aku tak berair taw .* aku tengok mata Sasa dengan Ika , uarghh seram . merah siot . k melebih tipunyer .



Aina , Sasa , Meh , Sam , Ika , Dayat . dalam gambarr tu aku ada dekat gambar satu , lepas gambar dua aku lah tukang amik gambarnya , ohohoho xD muka gwa macam anak patung Barbie Dollzs kan , cakap ye cepat !

sebenarnye aku tanak tarikh 3hb tiba . sebab ape . . sebab ai . .

_ _ _


you know my buddy everdie , Nur Hidayah Mazlee nak pindah Melaka . depan dia orang ai bajet cool , bajet hati ai tough . tapi dalam hati , sape je yang tauw . ai solang la . ai tanak Sayananania Breaking Dawn into many-many . whuahahahahah . ai nak sandar nak nanges . tapi ai tanak sapa-sapa kecuali Hoya atau Whoyun. moleh ? hihihiew


ai tanak online facebook pakai lappy , elakkan chatting xD . maybeh ai justt will to play the game with B2st page .


ai ingat ai balek petang . aleh aleh si Sasa ajak ai tengok lagi movie , Twilight broooo~ ai fallen-in-love three times dengan Edward . hiehiewww . ai papepon masih dengan incik Howonie . Howon kan dah ade aweks tapi demi debut , he had to tut . . t u t . . t u t . . . ai bace dengan blog 01098.bs.com tadi .

_ _ _


Blog edited ; ai edit background sebab ai rasa kaler hitam lawa sebab ai dah lama lama duduk dekat panggung yang gelap , dan kaler hitam . ni ai dapat ideee masa dekat dalam panggung letteukie . gwwa suka lagu belog ni , cube dengar rap , yang part Howonie t.t . bubyeh ~

Labels: , , ,