follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 25 November, 2011 at @ 7:15 AM, you can leave your comment (0) (0)
Tatsuke aku berganda lagi .
السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته



Whooyun gua kene simbah sebab lambat siapkan makan malam xD


semalam kan , rumah aku takde current . lepas tuh kan macik aku datang ajak aku pergi kampung sebab kampung ada karen . dekat kampung aku layan sinetron , fuuyyo . cinta fitri . aku baru nak tengok lepas tu habes . lepas tu Izura dengan Amira dengan sepupu aku sekali tu Husna ajak aku masak meggi . yeah , aku dengan kilat petir menyambung pergi masak meggi . ngehngeh , lepas tu kitarang terus tetidur . petang aku sambung makan begger puloks .

tadi mak aku ajak jalan pergi Senggarang . lepas tu , aku plan dengan adik - adik aku aku nak makan KFC dekat Pt Raja . aleh aleh , Amira gedix nak makan Pizza dekat BPMall . so , terpakse pergi bandar . ayah aku lalu jalan jauh . die lalu jalan yang depan Sek. SC BP .

dekat Mall kan , aku dengan Izzura dengan Husna pergi Popular . dan macam biase aku beli komik lagi xD . banyak giler komik - komik baru dengan mall bro . oleh sebab masa dah petang sangat , so aku dengan adik amin tarik je mana yang best . KEMBAR DEBEST memang paling best xD . aku chop Kiyo abang ( rambut hitam ) , adik chop Miyo ( adik , rambut perang ) . dah dah semua komik guwa dah habes , sekarang wwa nak laan RUNNING MAN ! ulangan sebab magrib tadi aku sembahyang dekat bandar . sobsobb :<

Labels: ,