follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 07 November, 2011 at @ 12:22 AM, you can leave your comment (0) (0)
Raya , lepas tu sekolah tiga hari .
السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته


perlu ke aku menangarut hari ni ? tak usah pening pusing 360 darjah . hari ni aku akan straight to the point . sekarang ni namapaknye Infinite Fever dah melanda seluruh dunia . wahhh , virus yang berjaya menembusi antibodi badan aku ni ofcozz lah virus Lee Ho Won and Nam Whoyun . yang lain bukan tak berjaya , tapi masih perlukan lebih banyak gen . TERUTAMA KAU , JANG DONG WOO !

Semalam , 10 Zulhijah hari raya aidiladha . aku sambut dekat kampung , dan tak online satu hari . dekat kampung , nenek aku buat korban lembu macam tahun lepas . kalau tahun lepas lembu diberi nama "Adek" tapi tahun ni , tak ada nama , tak sempat .

dekat kampung aku asyik buat bende alah ni :
- Main kad UNO
- Baca komik
- Dengar MP3
- Main game
- Habiskan roti jala dekat dapur


nampaknya esok hari selasa , hari terakhir percutian raya ni . sepupu aku , Aqila yang duduk ST Kluang nampaknya dah mula sekolah esok . ceh , padan muka . nampaknya tiga hari lagi aku akan menamatkan zaman tingkatan dua yang aku sayangg ni , hehhh =_= .