follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 22 November, 2011 at @ 5:06 AM, you can leave your comment (0) (0)
On The Rainy Days ; Beginning . . .
السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته


Salam Earthing . harinie aku akan menyambung semula fict's . tapi mungkin idea dah lari dengan cerita asal sebab aku tatw idea nya . tapi sebelum tu aku nak cakap yang aku tadi pergi BP Mallzz . lepas tu mak aku suruh beli novel English , ceh konon nak pandai English lah :P . Aleh - aleh aku beli Tatsuke and beberapa banyak lagi XD . aku bace semua kecuali ade lagi satu . Dalam banyak - banyak Tatsuke paling hensem , paling kool . mueheheheh . tapi ade satu watak ni aku suke giler ; sebab die tak pernah bercinta nampak perempaun kaku , dan stand can;t do anything .

ON THE RAINY DAYS

Genre ; nanges , sedu sadu ,
Mood ; nak tidur je , tapi nak taip , tapi nak tidur .

Dekat kelas 4 SNSD XD ;
Ghayu ; wei Yuri , bangun . kau ni perempuan tapi suka tidur dekat dalam kelas .
Yuri ; biarlah aku nak buat apee . . . pon ( terus sambung tidur , krokkrok )
Atsuke ; weh bangun . cikgu nak cakap la . weh . . weh ( sambil tangan nya mula menjalar ke beg Yuri yang penuh dengan cikedis tu )
Yuri ; weh kau buat ape ! ye ye aku angun ni . dah , jangan curik bekal aku .

Pada mase tu Cikgu Tatsuke ( hemhem , ni watak baru . cikgu sekolah yang caring giloks XD ) masuk dengan seorang pelajar baru , yang gayanya sttyle , bermacho ala - ala Asra .

cikgu Tatsuke ; OK Class hari ni ade pelajar baru masuk kelas kite . ni saya awak perkenalkan diri awak .
Ghayu ; hem , ( mendengus panjang )
Atsuke ; ( bisik dekat Yuri yang dah komperm dah angau dekat si Ghayu tu ) weh alihkan mata , nanti kau patah hati .
Yuri ; ingat aku kesah dengan kau . dah jangan halang pandangan indah ni .
Atsuke ; cis , aku lagi hensem dari jambu tu .

Waktu balik ;

Asuke; Weh nak balik tak ? Kau jangan ngada - ngada .
Yuri ; Hem , kejap nak stalk Ghayu , tungu tunggu .

tapi malang pernah tak pernah ade bau , si Ghayu dah berlepas dengan naik kereta BMBI berwarne violet tu . peh , mewah giler budak baru ni .

Yuri ; jomla balik .
Atsuke ; ye mcam nilah . jangan kau asyik stalk Ghayu je ,jeles aku .
Yuri ; laki giler . sewel , mengada ngada , nyanyuk .
Atsuke ; kesah PULAK AKU ( ajuk ayat Yuriase dkat kelas tadi )
Yuri ; amek kau ni ( satu sepakan tepat di kekuda kaki si Atsuke , amik XD )

dekat Starlight Palace ;

Atsuke ; yo , apa khabar , Ghayu ?
Ghayu ; ou engkau . aku ingat Raina tadi . ( Raina ; budak kelas yang paling debap dekat dalam kelas dierang , tapi bagi Ghayu , Raina lah paling cute )
Atsuke ; weh sepupu kesayangan ku . so amcam best tak sekolah aku tu ?
Ghayu ;bolelah . weh , kenape dierang tak taw yang kite ni sepupu ?
Atsuke ; aku tanak jatuh populariti aku , hehe .
Ghayu ;; ceh , habis diarang taw tak kau tinggal dekat mana ?
Atsuke ; mestilahh . . . TAK ! ( sambil merampas air teh bunga yang dimunum oleh Ghayu )
Ghayu ; cis . nak ambik air aku konon . die tak tahu air tu dah termasuk tahik cicak tadi . biarlah .

to be bersambung ,

Labels: ,