follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 18 November, 2011 at @ 9:19 AM, you can leave your comment (0) (0)
On The Rainy Days ; Part-1
السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته


yeah , aku jugak nak menulis cerita mengarut di blog . kalau budak - budak k-popers lain buat facfic korean , aku akan buat verse japan . tapi suasana dekat Neverlands . so how ? mueheheheh* . aku menaip dalam bahasa Melayu kerana aku orang Melayu :) tapi sekarang aku akan memperkenalkan watak jelah sebab aku dah ter"lupe" jalan cerite die .mungkin kalau aku ingat aku sambung sampai habis . winkwink*



big claps and creds for the image ; we heart it.com and title fiction story ; On Rainy Days , BEAST . sebenarnye aku terpengaruh dengan komik anime yang aku bace tu , teringin nak buat satu komik sebab aku selalu tak puas hati dengan ending kebanyakkan story . nak lukis , tapi tangan aku lembut sangat .

so heroin die sekarang ini ; Yuri Shinaka .
Yuri ni umur die enam belas , tua dua tahun dari aku . die ni agak lurus , tapi lawa , erk lebih kepada comel . suka dekat seorang mamat ni , nama die ; Ghayu . dia ada seorang kakak , Mitsuko . Dekat sekolah , dia duduk sebelah Atsuke . Dia selalu rehat dengan Atsuke .



Tapi hero dalam cerite ni ade due ; Atsuke dengan Ghayu ( mamat yang Yuri suka nilah . )


Ghayu ; Dia ni anak orang kaya . Bapak dia ada restoran Japan seluruh dunia . Shushi King tu , keluarga Ghayu punya la jugak , antaranya . Umur dia sebaya dengan Yuri dan Atsuke . dekat kelas perasan popular . selalu nak jalan dengan awek cun cun je . sebenarnye , sekali pon die tak pernah pandang dekat Yuri ni , sehinggalah satu hari tu , . . .

Atsuke ; sebaya dengan Yuri dan Ghayu . gila gila , sengal dan gatal . tapi dekat sekolah , dia hanya berkawan dengan seorang budak perempuan sahaja iaitu ; Yuri . Yuri selalu bawak bekal pergi sekolah , tapi Atsuke selalu yang habiskan . Sebenarnye mak ayah Atsuke dah lama meninggal dunia , dan die dibela oleh pakciknya yang juga ayah kepada Ghayu . ya ! Ghayu dan Atsuke ialah saudara ! Atsuke juga merasai kekayaan Ghayu . Namun tiada seorang pon yang tahu bahawa mereka tinggal di bawah satu bumbung kerana watak mereka berbeza sama sekali !



kan aku cakap yang sengal Atsuke , yang hensem Ghayu . so , rambut hitam tu Ghayu . yang miang tu Atsuke . OKELAH , mata dah sepet . aku akan sambung fintion ni bila - bila nanti . see ya , SALAM .

p/s ; aku ade error tyyping dan malas nak check balek . kalau ade error anywhere please ignore them and cheer with your life :)

Labels: