follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 20 November, 2011 at @ 9:44 AM, you can leave your comment (1) (0)
On The PANAS days - No Part
السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته


Myungsoo , Sungkyu XD


Salam . semalam aku tak online whole one day , waah . gempak kan . tapi semalam satu hari full aku donload lagu . tanak bukak facebook penyemak sebab banyak penggedik . mueheheheh . Sekarang ni banyak virus , menyebabkan laptop lembabababbababp mahu move . heheheh , wake up lap !

esok lah aku sambbung ficts tu sebab aku malas dan ngantok . sekarang aku suka online malam je sebab pagi aku suka tengok Lovely In-Laws . sekarang ni aku tengah benci dengann Joo Ri . ade anak tapi tarak sadar diri . mendelah !

dah dengar lagu Wondergirls yang baru ; Be My Baby . serius lagu nye bagi aku macam merayu nak dijadikan awezxxz . tapi aku ade suke part yang ; Beg Me Your Lady . part tu memang sedap tapi sengawww . lagu Cry Cry T-ara pulak klip video die . best la . aku suka giler style rambut Q-Ry yang shortt tu . ada persamaan . yekeh ?

Labels: , ,