follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 27 November, 2011 at @ 9:00 PM, you can leave your comment (0) (0)
Google chrrome a.k.a Taggie Game
السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته


aku jalan - jalan malam tadi ramai giler buat taggie game ni . so I pon nak try , tapi eden tak pakai Google Chroome . Eden pakai Safari ( yang selalu dekat iPAD , iPhone tu tu ) . Google Chroome lappy ni dalame lemas ditinggal zaman .

A - ainmazlan.blogspot.com// mey belogseporch
B - blogskins.com// mey selalu stalk belog orang disini .
C - corby2themes.tumblr.com/// aku takdak satu tapi aku selalu bukak .
D - dollicrave.com// sini banyak bakgeraund
E - el-infinite.co.cc// old-domain . da buang , virus !
F - facebook.com// aku jarang bukak , aku kan baik :)
G - google.com// pacik berguna !
H - html-color-codes.info// mewarnai hidupkuuu~
I - izz-flyers.blogspot.com// die selalu suloh gwa editkan belog die .
J - jancoks.blogspot.com// entah , tatw
K - khalis-spirit.blogspot.com// entah , ni madu gwa .
L - letthaprincess.blogspot.com// entah , tatw
M - myladysunshine.blogspot.com// ni belog somalia .
N - nabiyha-lovalife.blogspot.com// gwa selalu culek bg dekat sini .
O - onceaninspirit.blogspot.com// entah , tatw
P - pusheenlover.blogspot.com// entah , tatw
Q - qsstory.blogspot.com// budak ni minat korea jugak .
R - rararoxysupra.blogspot.com// kenal dekat twitter
S - storysayeawakmereka.blogspot.com// entah , tatw
T - twitter.com// bila rajin je aku online yo .
U - upload.facebook.com// aku kan selalu ngaplod ni . mhehehe .
V - iltadolce13.blogspot.com// entah , tatw
W - weheartit.com// kat sni banyak gambar first-class edit .
X - x-mcjellyz.blogspot.com// my inspiration !
Y - youtube.com// bila i rrindu pakwe-pake i , i perrgi sini .
Z - zatiee-sofeaa.blogspot.com// entah , tatw

banyak yang I taktaw link ape tu . lagipon bukan I je yang pakai laptop ni . adek I pon pakai . kawan dia lah kot . Tagged this game for : [ zura , anyone ] . I tagged zzura sebab die nak buat jugak , so I layan je lah . I taksabo nye nak tunggu 1 Desember cozs E-pop keluaran Desember nak keluar . kata members , cover depan Infinite ! betolz ke ? harap harap ye !



Eden lapor , tapi kenyang . eden nak diet
.

Labels: