follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 02 November, 2011 at @ 9:03 AM, you can leave your comment (1) (0)
Egokah aku ni ?
السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته







seelamat malam , aku ngantuk ni . nak tido , esok lahh aku update blog ni . aku edit warne dengan blogwalking tadi sambil tengok tengok MV-Girl's Generation yang latest dah mengantuk sangat .

comel tak infinite ? btw , gambar dekat atas tuh dah aku download aku jadikan Wallpaper henpon aku . itu gambar fesyen terrkini diaorang . comelkan Infinite ? i love Infinite !

hari ni aku cuti . aku malas nak sekolah hari kantin esok . bukan ade ape ape pon . lagipon satu aras due , satu budak form two takde yang sekolah esok . semua maalas nak berjemur punya pasallah :P

sepanjang minggu lepas perikse ni , aku asik makan maggi je lepas makan malam dengan budak budak ni . tadi pon , kitarang dengan Sayananania masak meggi pakai heater cikgu dalina yang ada dekat dalam kelas . fuhh , sedap . makanan siket kalau makan ramai ramai memang sedap kan ?

oklah , dah ngantuk . aghhhhhh , nak tengok Inkigayo - Kpop Countdown . tu , zura gilokkss tu dah panggil panggil aku . sabarlah adikkk . aku ni gedik ke ? berlagak kan ? aku ni bajet bagos kan ? ego aku tnggi ke ? aku ni tanak mengalah ? tanak seda kesilapan ?

Labels: ,