follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 12 November, 2011 at @ 11:00 PM, you can leave your comment (1) (0)
Day 1 - SC | Contest Blog Simple But Awesome
السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته


Title ; Iqamah .
Singer ; Ayah aku
Tempat ; Hospital Batu Pahat
Date ; 23 January 1997

YEAH , untuk chalengge lagu pertama kali aku dengar ialah IQAMAH masa aku lahir . lagu kan ? ayah aku iqamahkan aku sedap taw , berlagu lagu gitu .



aku join kontest and again , jumpe mase tengah Chat dekat JajaBloggerr Team tadi . tengah syyok bace pasal umor budak budak tibe tibe terTEKAN link satu blog ni , aku join kontest sebab ni terpukau tengok belog die yang cantik gilokszz . K L I K .

SYARAT - SYARAT ;
- A Malaysian blogger
- Mesti ada blog
- Follow blog ini ( tak wajib )
- Buat satu entry tentang contest ini dan letak banner contest itu sekali
- Tag rakan blogger ( tak wajib )
- Paste link entry di tapak komen


P/S ; pehh budak budak kecik baru umo TENYEARS dah tahu mende alah base coding ni . dulu aku ELEVENYEARS baru taw google taw , itupon bukak Google sebab nak print lirik lagu . d pon aku tak tahu . FORM ONE baru aku bukak akaun fesbuk dengan belog ni . wahh , hebat betol budak sekarang =,= .

Labels: ,