follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 28 November, 2011 at @ 7:12 AM, you can leave your comment (2) (0)
Azam Tahun Baru
السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته


nampaknya azam ai tahun lepas dah berjaya , sekarang kan dah new-year , so ai nak ada azam baru puloks . azam ai tahun lepas due je , hehew nak taw ? tapi ni secret . azam ai tahun lepas ai nak :

♥ Tanak Gaduh-gaduh .
♥ Nak stay slim . .

tapi tahun depan ai ada banyak siket , penat ai pikiok mase tengah berangan tadi tapi ai tak harap berjaya pon sebab banyak . ada baru dua kali pasang azam azam ni sebab dulu ai tak paham amende azam ni .

♥ Ai nak PMR .

ai bukan budak top , tapi ai tanak buat hati ai sakit sebab jeles dengan kawan kawan kalau nanti time result mereka dapat perfect score . ai pon nak score 8A , ai malas sebab tu tak berani amik challenge 9sub~ ai akan rajin baca novel , rajin tengok music video korea , rajin bukak mukabuku , rajin tidur . hehehw .

♥ Tanak Gaduh-gaduh .

ai tak nak SAYANANANIA bercerai . tapi kalau dah jodoh acano ? ai tanak musoh-musoh . ai tanak jadi kaki bekap , kau bekap diri sendiri la sana . kan ai cakap , ai nak pee em err .

♥ Ai nak jadi anak yang baik .

bila mama ai suroh buat kerja ai nak buat . bila adik adik ai nangis , ai akn datang dan jadi hero depan dia orang dan ai akan buat fitnah dekat Izzura . hehewww .

♥ Nak makan siket xD .

bila rehat punya loceng bunyyik je , ai terus nak peergi kantin lepas tu beli keropok lekor banyak banyak . ai tak kesah minyak ka hapa kah , yang pasti ai kenyang .

♥ Ai nak PMR .
♥ Ai nak PMR .
♥ Ai nak PMR .

ini je kod azam aku . kalau ada aku tambahlah . tapi aku malas xD