follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 07 October, 2011 at @ 3:52 AM, you can leave your comment (1) (0)
They Are My SuperHeart
السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته


//Hyep . kawe kawe , aku tanak speking english hari ni , mau speaking malay , yahhh i'm malayy and i proud to be Malasian Girl , grr . hei i wanna tell , ops malas nak erase , oke bahase rojak . aku nak cakap , ari rinduuu tong budak budak aspuri ni . wei ong , bile nak balik . dahlah tadi tara sekolahh . aku bencii cuti . aku tak belajar tahu . tarak ada mood . aku rindu kau oranggg . Sasa , Lee , Ana , Aina , Eja , Dayat , Demo , Midah , Wan . hamek kau ccapa kat blog hakuh .



sayananania , you are the best of my life <3 . beb , bilee nak naik sekolah ? wei , naik sekolah kite kene belajar beb . periksa dah dekat .



puihhh la gambar ni . Eja paling posinggggg . wei video kite banyak sambutan byeee . terima kasihlahh kepada kamu kamu yang banyak membantu ku ku ku ku .



hei kembar ! kutuk lagi eh aku SOMALIA ? tarak sedar :P tape balik nanti aku tarik telinge kau . puihhhh .

p/s : sebenarnye aku tanak dah cuti .nak jumpe korang derrrr . jom balik sekarangg . lepas PMR habes , kite pulakkk ! Love , Sasa , Sam , Ainaa , Ana , Dayat , Eja , Demo .

Labels: , , ,