follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 21 October, 2011 at @ 4:52 AM, you can leave your comment (0) (0)
Okey , I Freedom .
السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته



hey , aku sekarang nak blogging onlineee . yeahhh , aku bosan dok tahan nafsu tengok lappy ni melambai lambaiii . ehehhe , keputuusan mengarut 3,3 .

exam , finally settle . actuall ade lagi paper , siik dengan seni je kott . tak masuk otak aku belajar . alih alih tembak tak bace pon boleh dapat C . ngeh ngeh . penat seh otak akuu mengembang seminggu ni . penat penat . tapi semua mende alah settle , YA BEDAH BERUDUUUU <-- ayat ni aku terfikir time bosan jawab science paper two yang susa giloks tadi pagi , sebenarnye tak sabar bak nedah katak mase fom four nanti .ngehh ngeh .

hari ahad , adee jamuan kelas 2 RK 1 , yeppiiii , buat dekat McD . lepas tuh kitarang ronggeng ramai ramai pergi BPMALLL saat yang dinanti setelah berzaman zaman aku kepinginn . aduhh , tadi tengok klip PARADISE-INFINITE . perrgh Hoya , my awsemmme .

weekend ni abah aku takde , pergi Tangkak . allollollo , bosan manyakkkkkk .