follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 05 October, 2011 at @ 7:22 AM, you can leave your comment (2) (0)
I'm so happy This Time
السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته






lok , look my Friend on facebook . ahahah , 2301 .BIRTHDAY AKUUU , 23 January ! tepat 5hari bulan sepuluh . aku ni bukan nye HOTSETAN sangat , tapi best bro kawan dah same dengan tarikh birthhday . terima kaseh kepade kakak Farah Atika Bahri kerana dialah yang jadi kawan ke 2301 akuuu . kakak ni sebenarrnye kakak sebilik prep dengan aku dekat prrep aras 2 . thanks damn . p/s : aku bukan nak show off tapi kau pon akan buat jugak bende macam aku ni kan , kan ?

sape nak backgrround macam aku ? cakap dekat shoutbox ,okee ?