follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 23 September, 2011 at @ 8:26 PM, you can leave your comment (0) (0)
Kittew Pergi UTHM
السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته


hei , kittew dah lame tak tulis post . post terakhir minggu lepas pasal kawan kittew . kittew dengan die tataw lagi . tak pernah kite egur die dekat sekolah . die dah berpunyee lahh . takott lahh kittew nanti kene panggang .

mase hari isnen , ade persaraan cikgu . kite baik hati nak jadi BIDADARI pagi itu . tolong bagi bago hadiah dekat depan pentas . arghhh segannyyer ! dalah pakai baju puteri islammm , kita kan polisss .

geli lahh nak kittew , kittew ni . kitte tykar lahh . aku mase minngu lepas , hari khamis pergi UTHM . Uthm stand for Universiti Tun Hussein Onn Malaysia , dekat Parit Raja Batu Pahat . mase pegi balik naik bas aircond . aku inga dapat tidur tidur . tapi cuma sekilometer je bebehhhh . alololo deekat sangat dengan sekolah sri gading tu . baru nak lelappp , eh bangun dah sampaiii .



mase pergi aku duduk dengan sasa , balik pon same . cume tukar posisi je . gambar tak editt , agak gelap . ambik pakai henset express music Aina lerr . nak harapkan aku , aku hoetel bebebhh .



tengok , mase ceramah pasal Palesttin kie tak dengar pon . kittew layan buku novel je . novel jiwang . kan best kalau kisah cinta kite macam dalam novel uhh jugakk . best kan . kan ?



tengok , ni muke ngantok kittew . kittew ngantok giler mase ni . tapi kittew tahan tahan jugak . kittew kan bajet tough . eheheheh :)

kite sepatotnye tak balik minggu ni . tapi gedik kn , tengok sekrng kite dah rindu senyum kiteeeeee :<