follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 26 August, 2011 at @ 10:48 PM, you can leave your comment (0) (0)
Salam Aidilfitri
السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته

Hey , so amacam . blog buruk ni dah tukar template blogskin . oke ? comment ikhlas bukan sekadar nak sedapkan hati orang lain . #peace (:

tengok kalendar . dah 27 Ramadhan . lagi tige hari lagi nak beraye . yeyyeyeye . aku tak sabar nak balik kampung , ade sepupu aku . nak ngepaw duet banyak banyak . nak main mercun , tapi kate Ustaz Amir , main mercun haram . jadi , tak payah . aku kene ikut cakap ustaz . aku nak makan kueh banyak - banyak . #i love eat so much .

puase dekat hostel dah habis . semalam dah balik . semua pelajar . aku rindu sangatt mase form one , tapi aku dah janji dengan diri sendiri nak tinggalkan zaman jahiliah macam form one . aihhhhhh =,= . rindu sangat , tapi ini kebaikan bersama . kalau dekat asrama , buke sedap . masakan mak ngah sedap . semua aku bedal kecuali ikan dengan sayur . tu sah sah aku tak ambil :P . setakat aku ingat , aku tak pernah pontent teraweh dekat asrama . Alhamdulillah . aku harap tahun depan dan lagi dan lagi aku masih sempat berteraweh macam tahun ni .

mase dah nak last teraweh , Warden suruh tasmid doa sorang - sorang . malam khamis budak laki , sape lulus boleh jadi calon suami . aku jaki giler , Zahid lepas . abang aku pon , apekebende la haiii . warden suruh budak perempuan esok nye . makk aiiiii . aku agak geger , cepat-2 tidur dengan Al - Mathurat . ehehehe . tapi tak check pon , ape lah ustad ni .

semalam , jumaat hari terakhirr sekolah . cikgu seni kitaorang , cikgu Nurul dah habes praktikal dahhh . arghhhh , dalah muke cikgu tu serius cun giler . aku jeles beb . Didi plak , mengaku cikgu tu awek die . didie giler . kitaorang ambil gambar satu kelas , tapi ramai yang ponteng :<

tahun ni , aku tak sempad nak bagi kad raye dekat geng , sorry kawwan :( tapi aku ade dapat tiga . dari #Sasa , #Ika dengan #Ana . terima kasih korang . #Aina dengan #Lee bagi sepak :p ehehehe



yeahh , ayah aku beli moor Ego S . aku nak belajar jugak bawak motor . tak kire , warne hitam , lawa . jangan samapi abang aku konkuer motor tu , die pakai moor kriss la sane .

Selamat hari raye budak bloggers , kawan kawan aku . raye datang rumah aku taw , sape tak tahu tanye orang (: tahun ni tema aku coklat (: ehehehe

Labels: , , ,