follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 28 August, 2011 at @ 6:28 AM, you can leave your comment (0) (0)
Cursor untuk anda
السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته

Will you be the one to make my dreams come true, if I open up my heart to you…? <3


hei , selamat hari raya maaf zahir dan batin semua . hari ni , malam ke dua puluh sembilan puasa , aku nak bagi freebies hari raya , cursor misai macam aku . ehehehe :)



http://i1218.photobucket.com/albums/dd417/cheesweet/tinyarrowblue.png




http://i1218.photobucket.com/albums/dd417/cheesweet/tinyarrowgreen.png




http://i1218.photobucket.com/albums/dd417/cheesweet/tinyarrowgrey.png




http://i1218.photobucket.com/albums/dd417/cheesweet/tinyarrowpurple.png




http://i1218.photobucket.com/albums/dd417/cheesweet/tinyarrowpink.png





http://free-themes.info/cursor/mustache/mustache.png





http://free-themes.info/cursor/mustache/mustache.png




http://free-themes.info/cursor/mustache/bluishmustache.png



okeee , dah siket je . nak lebih lebih lepas raya kalau aku rajen . macam mana nak pasang cursor ni . untuk template designer / washed / washed denim sahaja :

<style>body {cursor:url(URL GAMBAR), url(URL GAMBAR), auto;} </style><br /> <a href="URL BLOG KORANG" target="_blank"><div style="height: 50px; width: 50px; position: absolute; top: 0px; left: 0px;"> </div></a>


pastekan dekat Add A gadjet . untuk Blogskin :

search body }

dekat bawah body } pastekan kode bawah ni :

cursor : url (URL GAMBAR);


contoh macam ini :

body }
cursor : url (URL GAMBAR);


dah , tak yah payah susah . senang kan . dah amik tu credit la . hidup tak aman . ececceceh . kredit dengan #Free-Themes .

selamat hari raya , maaf zahir batin semua .