follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 12 August, 2011 at @ 9:18 PM, you can leave your comment (0) (0)
Aku nak chauww
السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته



oke, dah berzaman aku tak tulis post, post minggu lepas pon pendek , sekerat . baru nak menguap dah sekian . aku bukan malas , tapi aku dah addicted sangat dengan edit BLOGSKIN . ahhaha , kau hado BLOGSKIN ? nakkkk .

erm , aku pon tarak tahu mahu cerite ape ini sekarang , mahu cerita pasal hostel . tapii aku nak cerita kau tak paham kesah sendiri lahh .

dekat hostel kene puase , yelah rumah pon same . tapi aku paling malas nak sahur dekat dewan makan . tapi wa turun jugak memandangkan locker wa kosong tarak ade makanan . aku lapar bebe . kalau aku lapar aku tidur je beb . tapi aku paling suke buka , sape tak suke ? kau ? kau ? time buke je lahh aku boleh stalker pakwe aku ! ahahahah :P

tadi aku online dari sahur sampai tengahari , aku editkan blog sorang ni . Syara . nak tengok ? tekan gamabr bawah ni .



ahahaha , kbai . aku nak eam . doakan dapat jawab dengan baik , tenang . aku nak keputusan baik bukan nak KALAHKAN AINI NAZIHAH ka , AINA NALALAL ka , mana-mana ka , ye manusie-manusie comel :) AKU NAK KEPUTUSAN BAIK SEBAB AKU NAK BAGI SLIP YANG OKEY DEKAT MAK BAPAK AKU . fullstop .