follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 21 July, 2011 at @ 11:48 PM, you can leave your comment (2) (0)
Sukan USM (:
السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته


nak tawu tak minggu leepas sekolah aku hari sukan taw ,sukan tahunan . so , minggu lepas memang minggu yang dahsyat penat . hari isnin petang tak sangat , aku dengan sasa pergi meronda sekolah , tengok sukan hari isnen dekat padang , time tu aku memang tarak masuk hape-hape ! petang tuu jugak aku menyemak dekat training perbarisan USM -Oren sayang , ade patot gua pergi cabut pergi padang ? ? ?



hari selase , sasa tarik masuk PPI (: . berkawad lahh . even latihan memang dah lame start . aku kesah ka hapa . kawad-punye-kawad dah pukol lima , balik dorm leepak . malam tu Cikgu Rafidah tak datang kelas , ade kes . malm tu prep macam biase lahh dekat kelas 2kaa . ayayayaya .



hari Rabu , heheheh ade program dekat UTHM - Math And Sciene tapi yang tarak syok member gua semua tada , gua agak bosan , lagi - lagii ade minah gedik kelas lain tu . malam tu gua ngorok lambat sebab kene cutting itu baju , baju beso lah dokkkkk :P


Rabu lahh wei . ok sarapan pagi tak sedap , sorri macik dm . aku tak makan bijirin-milo ! pagi tu si SHAFIRA pengsan time kawad okey (:



Aku yang kanan taw (:


aku comel kan ? ni dalam bas ni , semua budak asrama pergi UTHM naik bas . hehehe :P




hehehe , time ni aku menyemak dekat rumah pepel , aku belot okey , tak macam Senyum , lagi jelas . apadehell lahh pergi pakai baju biru :0







last posing aku , heheh , sori tade gamabr Sayananania , dierang rumah UM aku USM , dengan sasa dengan dayat , tapi Ika sebok tu :P . heehehe , PERBARISAN PPI menag beb ! eeven due kali train :) gua bengang rumah oren-usm no enam beb ! nombor satuu MERAHHHHH :( .


tadikan ade solat hajat form 2 , lepas sembahyang ade perjumpaan student asrama ,
okey aku gelak babeng bile abang gua dengan senyum , KENE BOTAK beb , amek korang !