follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 08 July, 2011 at @ 6:57 PM, you can leave your comment (0) (0)
sakit , mak !
minngu lepas , duduk asrama 5 hari . balik . asyik balik je . bosan lahh . aku nak stay . nak gathered dengan geng . alololllo .

minggu lepas sepatutnye tarak ade kelas malam . mase malam Isnin , budak form 2 je lahh yang memekak dekat bilik prep . tapi bilik prep aku , prep aras 2 cuma ade 7 orang form 2 je lahh , yang lain budak prep aras 3 . tapi cume malam Selasa je ade . sebab cikgu Rafida da datang kan , takkan nak halau balik . ape yang best , SEMUA BUDAK LAKI takde bebeb . semua ngorok dekat bilik prep ! ape lahhh . so , malam yang hening tu budak perempuan memang giler-2 belajar beb !

esoknye Rabu , macam biase perhimpunan . aku amik port belakang sekali . dengan dayat . tibetibe ade spottcheck . amek kau ! semua yang pakai seluar track aku kaut . mare mare . coming coming . orang tengah syok bace doa aku tarik budak , pengawas yang baik kan ?

petang tuu pukol 1 lebih , macam biase balik lahh . aku jalan lambat siket sebab aku ngepauw siket duitt mak aku dekat tengah jalan tadi . anak yang baik (: . aku ttengok geng aku dah tunggu dekat depan wakaf . dierang macam STALK sesorrang , aku pon STALK lahh kan . teengah syok STALK sambil jaln ni .


AKU : WEI , ade ape ?
Sasa : ade budak dating dekat atas tu ?
Aku : mane ? ttak nampak lahh .
( sambil jalan toleh ke banguuan belakang )
DEBANGGGGGGGGGGGGGGGGGG !
amik kau . sakitt benjol kepale gua derr . tiang ! *mate ke atas , tangan korek hidung .


balik , beli jeli kelapa . ok thanks Sasa dengan Eja yang buatkan aku ADDICTED dengan makanan tu . setiap hari singgah kantin semate mate nak beli . sedappp .

petang tu gua angkat kain . even bukan turn gua dobi hari Rabu , gua hantar jugak . amik kau , seluar cheetah gua hilangg . berape kali gua pergi ampai cari seluarr tu . dan dah berape kali gua terhantuk tiang ampai tu . Masya-Allah .

dah-2 . aku lapar nii , belom makan lagi . memandangkan mak ayah aku pergi sekolah hari ni , abang aku ade lawatan , adik aku pergi Darjah khas , adik-2 dua ekor tu pergi rumah orang jage die , gua stay rumah sorang-sorang derr .

Assalamualaikum :') . tak jawab dosa .