follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 23 July, 2011 at @ 11:36 AM, you can leave your comment (2) (0)
Hilangkan Shadow keliling blog
السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته


aku pakai Template Designer - Simple yang berShadow kelliling dea , aku saje jea nak share maccam mane aku hilangkan itu shadow , nak taw ?


Dashboard - Design - Edit HTML
cari code bawah ini :

.content-outer {


dah jumpa , anda akan nampak code macam ini bawah yeah , kalaw tak ade , die lebih kuranglahh . .

.content-outer {
/* -moz-box-shadow: 0 0 $(content.shadow.spread) rgba(0, 0, 0, .15);
-webkit-box-shadow: 0 0 $(content.shadow.spread.webkit) rgba(0, 0, 0, .15);
-goog-ms-box-shadow: 0 0 $(content.shadow.spread.ie) #333333;
box-shadow: 0 0 $(content.shadow.spread) rgba(0, 0, 0, .15);*/

margin-bottom: 1px;
}


boleh tak padam semua code tu , kite gantikan dengan bawah ni :-

.content-outer {
-moz-box-shadow: none;
-webkit-box-shadow: none;
-goog-ms-box-shadow: none);
box-shadow: none;

margin-bottom: 1px;
}


dapat tak , buat sampai jadi sebab aku boleh pon buat :)