follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 15 July, 2011 at @ 1:13 PM, you can leave your comment (4) (0)
AKU CUTI :|
tadi pagi , aku cuti sekolah . hehehe . bukan aku malas . tapi aku ade sebab oki . semalam aku balik sekolah awal . sepatutnye balik pukol 2 , tapi pukol due-belas aku ah cabut . tengah blur belajar english tibe-tibee abah datang , die ajak aku balik .

abah cakap , Atuk dah tak ade , :( . cikgu suruh balik , aku pon balik lahh . kate abah , atuk meninggal baru je , sepuluh minit yang lalu ke . mase itu die dekat hospital .

mase on the ay balik asrama , aku jumpee adik . aku suruh adik panggilkan mama teman aku pergi ambil barang ekat asrama . adik pon terkejut :0

lepas balik rumah , balik rumah atok , setlekan semuanye . petang tu jugak atuk selamat dikebumikan . Alhamdulillah . nenek aku , mama , macik-macik aku semua menangis . aku pon sekali .

tadi , ade kenduri . kenduri arwah . aku balik kampung . esok aku tak sekolah , yang pasal pengawas , ade hal . sorry cikgu =,=' .

Sedekahkan Al-Fatihah untuk atuk aku ea . Ikhlas taw (: .