follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 17 June, 2011 at @ 6:16 AM, you can leave your comment (0) (0)
OU , YOU MAKE ME CRAZY :(



APEHALL LAHH AKU NIE BENGAP SANGATT !minggu lepas , minggu result . hancuis sei result aku . hang nak tauw ? ok , kite kan kawan , jadi aku bagitau . i gotttttt cheng cheng cheng . ehehe eheheh . tanak bagi tau :P . Alhamdulillah :>

cuti naik sekolah ni . eh sekolah naik cuti , plus karrangan macam macam report polis buat kepale aku naik suhu 100 celcius ! hei hei kalau suro type entry boleh lahh cikgu :P

gile babengggg . hari rabu kene ade perhimpunana koko . yang aku memnang sakit baran , dah lahh aku puteri lilin . aku mane tahan panas cikguu . habes melecurr muke guaa ! PANAS + BERDIRI SETENGAH JAM + BEG GUA KENE BULI DENGAN BUDAK ATAS !
maksod gua disini yeeah , ade ke patot beg aku yang berat tu sorang mak cik karo form three pergi beratkan . letak letak tangan . aku tampar kanggg :L

aku ni giler . apedehell otakkkkkkk ! what the hole aku pergi buat keputusan nak jadi minah single ni :) aku sayng die beb . tapi , otakkk dah cakap ,SINGLE ! so , aku mals nak setlekan masalah ni :< Rindu .

aku balik rumah . hostel tak cuti , ade banyak kerej kurusus :> senyum takbalik , die dok asrama . tunggu aku :>