follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 21 June, 2011 at @ 12:29 AM, you can leave your comment (0) (0)
Never believe :(
kahkahkah . aku cuti giler . balik rumah , bukan aku sahaja . kalau mase hari sabtu-ahad lepas , ramai budak form 2 'FLY MACAM LALAT' tapi malam tadi , serius gua cakap , huruharubiru punye hostel . dah macam petang ahad :



gambar ni gua sayang , gua tatap tiap-2 malam . nak tidur , gua tergelak tengok gambar ni .:) ok tipu , gua baru edit tadi , tengah bosan .


gua nak cakap siket pasal gambar tu , gambar tu gambar aku dengan aku :) aku doublekan , macam mane ? ade lahhhh . nanti ade copybabi , eeh . bukan kau . adelahh folo .

rase macam nak cekik-2 ini mamat . hari tu, gua ade buat feeling out dengan sasa , die rekomenkan something pasal mamat ni , gua segan lahh der ! :(

baru satu malam tidor dekat dorm , dah kene tido katil kat rumah balik . makin gua rindu . derrr !