follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 11 June, 2011 at @ 10:32 PM, you can leave your comment (0) (0)
Last updated








Aku dah nak balikkkkkk . bye bye gilerr . akutau mesti rramai yang rrindu aku . haha . aku pon rindu jugakkk .

kalau rinduu aku ade tip , kau download gambar hudoh aku , lepas tu tatap puas puas . haha . aku dah ade yang nak dirindukan lagi , BOYFRIEND !

bukan pakwwe makwwe he . ni kumpulan boyfriend yang comel macam aku :) . masuk lif , mesti kene tekan button sendiri . lainlahh kalau lumpuh :P




aku balik tak online , tak main fb , blogging atau formspring okie :)



byye byeeee boyfriend , especially No Min Woo . ilapchiuuuuuuu<3 . haha.ini blog aku , aku yang ayat . jangan nak banned :P

Typer:AinMazlan