follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 01 June, 2011 at @ 5:48 AM, you can leave your comment (0) (0)
kau tak ade kawan kawan macam aku
mule mule ingat nak tulis post malam ni pasal percutian ke pantai mersing . tapi terbantut . sebab ade cerite lagi yang lagi best nak aku sharing . pasal tajuk*










ape beza good friend , dengan best friend ? any idea*

sorang , sorang . manusie memang tak boleh hidup tanpa kawan kan . lagi best kalau kite anggap die tu besties* ! haha . besties , kawan baik , good friend . semuanyye same . dan yang paling sekali besties ( lebih ringkas aku nak taip ;] ) selamanye best friend .



dekat sekolah , ke mane mane ke . ade yang mulut panas cakap aku pandai, semua orrang nak kawan dengan aku . pigi darrrrr . pandai pale hotak die r .!


aku ade kawan , die pandai . aku bukan kawan dengan die sebab die pandai ea ! kawan lah dengan orang kerane ikhlas . kerane kebaikan die . maccam ayat dalam post aku mase tu . kuad perasan ! balik pade cerite , kawan aku . budk sri gading . hari ni 1 Jun . first time aku dengan SAM tegur die , 1Septemberr . ingat auw tarikh . kikih . tapi ntah apadehelll boleh break* ? erm , ntah lahh tak tahuu perkataan yang sesuai . tapi sekarang , we friends again , macam yyang aku cakap , sekali besties , selamenye best friends . . ngeh*!

cube kau kire berape bulan aku kawan dengan die ? september - julai ? sekejapp kan . memang sekejap . aku ingat tarikh plak tuhh . tapi cubelah kau kawan dengan die . apedehell rase ?

kawan kejap , aku nak kecah kecah satu dunie ! siap recommended dekat kau lagi !
kawan kau yang dah bertahun tahun kau tinggal maccam sampahh ! . kau ni tak payah , tak usah nak bajet bagus r ain ! kau ni jenis yang cepat lupe diri . gaye pon aku tengok dah maccam cikaro !

tengok ! kau dah ade Sayananania , 2RK1 Residents , Senyum , Tahir , Demon . kau ade tak ingatt dekat Wondergirls ? . siket pon dekat hotak kau tak ade kann . kau cume kisah pasal Sayananania and mamat tiga orang tu ! pasal kawan kawan seri telok kau , Mimi ? Dina ? kau ingat lagi !


dulu , memang aku bodoh . anggap kawan macam sampah ! gaduh dengan Mimi sejak standard four ! padehell dielahh kawan aku same same amek result UPSR ! AKU MEMANG BODOH mase tuhh .

p/s : aku jenis kawan yang cepat JELES bile kawan aku , lebih lebihkan orang lain ! jangan tanye balik aku kenape aku tak tegur kau lepas tuhh .

kawan terbaikk kite sepanjang hayat adalahh MAMA aku sendirii , sayangg maama !!!