follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 09 June, 2011 at @ 5:08 AM, you can leave your comment (0) (0)
Aku due-pulo-lapan
assalam .*bagos nye aku bagi salam time nak posting :0
ou . MY ! harri ni khamis , jumaat , sabtu esok , ahad ! aku malas nak balik . asrama , sekolah , ape semua ni . aku kan dah duo-puloh-lapan . oh mummy !




kenape aku tanak balik . banyak sebab . kau jangan tanye . kalau aku balik , due minggu tak ade post . dua minggu aku tak walking . dua minggu tak online FB . dua minggu tak makan meggi .

mak aii . wa selongkar beg , manyak sampahh . gua mesej Lee tanye homwok , die pi tanye wa balik . wa malas , feed up , wa buat time balik nanti . buat same same baru belajar jadi pandai .wa dah malas lahh nak pergi belajar . ape faedah wa dapat . makin berat kepale otak wa jelahh . kalau otak aku besar macam tong air abc tu tak ape jugak . wa punye kepale kan comel , mane nak muat .

alalalalala . wa dah besar . dah bajett pandai . dah boleh membezakan tahi dengan kucing . tak payah pergi sekolah boleh mama , abah ?

kalau aku duduk rumah , lagi lah tak best . wa kene ngemop rumah , bakar kain dan macam macam lagi kerja biase yang anak dara buat . anak sedara yang berumo empat-belas . wa rindu kawan kawan wa . tapi dekat asrama wa rindu mak ayah wa . macam mana ni . wa dah keliru . mak ayah atau kawan wa ?

baik wa balik . kita adil ;]