follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 27 June, 2011 at @ 8:46 AM, you can leave your comment (0) (0)
27 Jun






hoho . makcik ni suke giler lagu ni pulak lahh hei , kalau pasal korea-2 ni macam biase Adik aku lahh yang rekomenkan lahh . B1A4-Ok Girl . first time gua dengar dekad Kpop Coutdowwn . bapak lahh wehhhhh . hensem siakkk . cute-2 .kecuali si CNU . tu pakwe adik aku . aku tanak ushar :P . aku nak ushar Jin Young saje .

banyak giler lagu korea sekarang gua minat bebebebebhhhh :) . dulu memang aku ttatw sepatah haram , time tengah posting ni aku dengar lagu Fiction-beast :) . oppa Do Jun .

ttadi pagi gua terlpas sesi bace Yassin , gua minggu ni kene pergi sekolah naik cikguu zainal . rumah bukan dekad yong-peng , ttapi die duduk England ! . superbb cepadddd lahh . so , memang pagi tadi muke macam lepas kene belasah dengan Kedah-Juvana .

doakan esok aku nak berFORUM . TAJUK : Masalah Gejala Sosial .hehehhe . aku jadi Detective Conan esokkkk lah . tadi deekad sekolah , nampak Pak Tahir sibuk jalan dengan Si Nyom-2 . sibuklahhh :( . tak bagi chance aku la tu :P

dekad perhimpunan , Wak Amir cakap balik hostl Ahad depan :) .