follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 28 May, 2011 at @ 7:26 AM, you can leave your comment (0) (0)
Peercubaan Pertama !

budak umur baruu ttingkatan satu . tapi muke suci habes . tade jerawat . ~~
kadang kadang aku pula yang merase aku ni lah si junior tu .
kadang kadang dapat muke macam die bagos jugak ke rasenye . hehehe
kadang kadang kalau dah dapat muke macam die , takut Zahid lari . tak boleh terime aku yang makin lawa ah ah .










tengok . sayang sangat dekat junior
tingkatan satu
, siap buat bende alah nie dekat tumblr . sayyang kau !



aku ni bukan la hott sangat . lawa . macam yang aku cakap . tak ade seinci pon . gedik melampau lampau ade la . ain mazlan , sedarlah anda tu gedik . bajed ! haha . ape lagi , sombong . bongkak . cakap lah lagi ape . suke ni . suke ! haha .



die ni baru tingkatan satu . sekolah nak sri gading jugak . tapi kalau muke suci , MIANG yang terlampau maccam mane nak HOT STUFF ? iskh . iskh . adik baik fikir sebelum kau nak menguratt pakwe aku . pakwe orang . aku ade pakwe ? hhehehe .






ni lah . muke aku ni . bukan muke budak tingkatn satu tu . ni budak
ttingkattan dua . yang bajed comel .
jika anda men'zoom' anda boleh melihat kelihatan banyak JERAWAT yang comel comel belaka maccam anak kucing hinggap dekat pipi kiri kanan .


p/s : jam oren . tak pernah tanggal dari tangan tu . smart . heheh .


tadi sedare aku kahwiin . kak long . tahun ni saje , dah due orang . bile lah aku nak naik pelamin . macam kak long . ngeh ngeh . dengan sape yerk ? calon tak sedie lagi . kuwang kuwang .


helllo dunie , ni percubaan pertame . aku nak umumkan saje bebeh . aku dah beli tudung yang melilit leher tengkuk aku . malam ni nak layan tutorial dekat blog pasal cara nak pakai . wokie . sabo . ah lawa nanti aku pakai lah masuk blog .