follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 15 April, 2011 at @ 11:13 PM, you can leave your comment (0) (0)
MANA GUA PERGI .
WELL , KORANG SEMUA RINDU AKU KAN . waduh waduh bangge aku . terkembang sedunie aku . macam ni , pelik . dah berdekad aku nak blogging . bukan ape mak cik ni nak fokus exam la alahaii . exxam aku dah amek minggu lepas , jadi korang korang minggu ni blongging . jolijoli la .

masalah masalahh . kadang kadang macam nak aje aku larilajulaju dari fikirkan pasal bende alah tu . aku tanak FACING . APE AKU MEREPEK . !? yela . bende bende gaduh gauh ni semua . macam nak hentak kepale batu ni dekat ats lautan ! biar kan .

exam , jangan cakap . hinggus melelh aku . memang tak boleh tahan . terdesak punye hal , beberape paper ni terpakse menjadi mangse kekjaman hinggus aku ni . haha . banggos tak . macam ni lah resepi pelajar merit .

malam tadi , aku dapat tajaan penuh makan malam . uhu . KFC ! NI pasal birthday minah gedik sedunia tulah . AMiyra gedik ttuh . 4tahun sudah itu budak .
hAPPY BIRTHDAY TU YU ,
selamat hari jadi , adek .


boleh bagi maksod bende ni :-

TROUBLE is a FRIEND ,
and FRIEND is a TROUBLE ?





Photobucket