follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 11 March, 2011 at @ 5:05 PM, you can leave your comment (2) (0)
yes , aku ni gadis asrama ~


asrama . tak pernah aku image kau tau . aku ingat naik form one , aku pergi sekolah naik bas depan rumah . pasl asrama lah aku jumpe dengan member sekepale , segempak sehebad dunie , SAYAINKAJA dan seluruh batch form two yang memang mengong sejak azali . dan paling penting aku jumpe SSENYOM dekat asrama lahh .. nak taw pasal budak asrama punye cerite ? kau bacce lah sendiri .


ni lah gadis hari jadi . sume gambar panas kat post ni diSNAP oleh Sasa Samoon pade 23 Jan ! haha . harijadi aku tu derr . kau tengok , mase birthday kat hostel pon disambudd . best tak ?




ni aku panggil lorong gelap , sebab kat sini memang gelap time malam . serammmm ~


walawehh , awek sean ni . posing maut plak ye dye :))

budak hostel , pon boleh outing jugak der . kau ingat terperap je ke .!?


ni lah budak hostel punye mainan time hujung minggu , dierang ni memang kaki carrom.tapi
samapi sekarang aku maseh failed dengan bende alah ni ,


tapi dok hodtel ni slekk nye satu je minggu lepas , tade airrrrr ! huwaaaa . 3 hari berturut turut . patah tulang riuk aku cari air . angkat naik aras 2 . yang lain ade yang pergi suraw . tapi ramai sangat , komprem aku tak dapat tempat . penad penad .

>Photobucket