follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 05 March, 2011 at @ 8:42 AM, you can leave your comment (2) (0)
Wadduha Kau Jantan !?

pertama kali ku bertemu dengan kau . sayunya hatiku mengutuk diri kau . kau macam popiah yang dah basi tepi jalan ~ ~ wakaka . kau ni ape jenis cowok . jantan . lelaki . boy . man . maskulin . male !? jenis bajed . cakap lebeh . merapu . meracau . mengong . wadduha . kau , saket mate ke ? need a help from aku ? eh ! eh ! kau ingad laki maccam kau dapat tolong dari D N A !? you are rude , sebab kau , kau . mate kawn aku bengkak . mate die sembab ! ( dan aku suke situasi itu ! ) . pasal kau , die DIFFERENT now . dan lagi satu pasal K A U , she and she LOST each other . walawehh kau jantan , kau tahu pengangan kau sangad hebadd ! bagaikan gunung berapi meletuss . . puihhhhh ! sekarang kau buang aku tanpa sebab . tapi aku LUPEKAN dengan sebab . sebab nye ? sebab kau bodoh . senang terpedaya . kau buad kawan kawan aku menagngiss !


wahai kaum ADAM . jangan contohi jantan ni ea , kalau kau tank kene BLOCKED dengan kitaorang . He is unknown ! haha . kalau nak ikot contohh ikotlah Rasullah , tak pon . ikot Zahid (:w: )pon bolehh . die perfect die mate aku .



kemaafan kawan aku sentiase ade untuk kau . mungkin lah . kalau kau nak , melutu depan die betoll-betol dekat atas Jambatan Cinta depan kelas aku tu . nak ?


Photobucket