follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 12 March, 2011 at @ 12:48 AM, you can leave your comment (2) (0)
rindu setengah mati ~

senyom . ou senyom . mane senyom aku ni . serius aku cakap tajuk tu terlalu kurang , patotnye aku tulis AKU RINDU NAK MATI ! . rinduuu giler . walaupon baru 1 hari aku holiday . macam mane beb lagi 8 hari nanti . kau ade idea . kau bayangkan , hari jumaad lepas , semalam la kan genap sebulan aku tak jumpe , bual dengan die ! arggg . dalah sekarang kelas aku jauh hujung benua , cerut bumi sane . bla bla bla . kalau rindu ni boleh makan , dah lame aku makn . kalau boleh telan , tak payah tanyye perod gendut ni dah lame beraksi . tapi rindu ni gedik . tak nak keluar . perlukan seseorang untuk keluarkan die keluar .

titik pasal rindu . tadi aku nak upload gambar . nampak gambar ni , tibe - tibe aku tergelak sorang . mule mule slow je , lepas tu teros berdekah . kau tahu kenape . gambar ni, lawakk ! terkenang zaman muda mudi form one . zaman kelas dekat dengan are kelas KAA , zaman rajen mencapub . kat kelas tu , aku memang rajen bajed cun . lagi lagi time budak kaa datang . biar mati terjongket budak budak tu tengok aku yang gedik ni . walawehh !



suke tahap cipannn dengan koranggg ! muahhhh . awek awek aku ni .
Photobucket