follow
dash
fohfaifsik

Saya selalu tanya kenapa penggunaan terma loyar buruk.Kenapa bukan tayar buruk ataupun loyar beruk? -Rahman Kassim

Klik "CERPEN" untuk teruja.

Posted on 19 March, 2011 at @ 10:01 PM, you can leave your comment (0) (0)
aku nak lappy baru . sebagai hadiah hantaran .
umpatan hari ni tak ade kene mengena dengan tajuk aneh begitu rupa . tengaheri yang hujan ni aku nak kutuk pasal . . .

kenape kau skroll ?

kenape kau bace blog aku .

kenape kau nak sibuk tahu pasal aku .

abaikan . ni perempuan tak sekolah yang taip .

******************


SATU PETANG , AKU SIAPKAN CITRA , karangan ke 8 . fuh . dengan pantas aku menaip , eh silap menulis ayat ayyat yang sepatah halal aku tak paham . sambil dengar lagu korea ~ ngee . wahaha . tibe tibe ade satu panggilan masuk ke enset aku . ok , aku ingat Sasa atau sape lah , sebab minah tu ade tepon aku 30 minit malam sebelum kejadian itu berlaku .

Aku : Hello Sasa . apehal
.
Caller : Hello , ni aina ke . maksod saye ain .?

(dalam hati aku : eh ! bukan sasa , abes sape . ades bengan sei guwe !)

Aku : pahal .

Caller : Ni kawan min6 kan . boleh kenal tak . saye . .

aku dengan segera meletakkan enset yang maseh hidup panggilan nye tu dekat dalam kotak pensel aku , biarkan . lantak lah kau enset . aku teroskan cita yang semakin hampir siap !

blog ni akan kau rindui . takkan ade post selama beberape minggu . aku tade . baelk asrama , whislist aku selame kat asrama nanti :

1.birthday dayah khamis ni , siap kau aku balas dendam !
aku nak bikin paling gempak punya , bettol kan sasa , eja , dyah ,ana, aian n geng ?

2. aku nak kawan kawan aku semua dah ok , tak de musuh musuh ni . tak mau gadoh lagi .

3.makann dm lebih sedap !

4. ade air , ni wajib . kau nak aku bukak empangan sendiri ape !?

5.sape sape tolong sponser makan petang ni , aku mals nak masuk dm !

6. da lme tak jumpe zahid . paham paham kan lah ~~


sementare tu , aku nak cakap sked yang blog ni sedang onthe way naik taraf , lagu nak tukar , header nak buat baru , post footer , tutorial , information semua . tapi kau doa - doa lah google chroome da okey balekk . boleh lah ! memandangkan petang ni aku nak balek , so sekarang ni aku nak tidor . kau mimpi kan zahid aku . lalala .

Assalamualaikum .
Photobucket